The Global Hebrew Virtual Group is an online gathering place for Data Platforms experts and users to discuss in Hebrew language.

ברוכים הבאים לקבוצה הוירטואלית בעברית של ארגון PASS העולמי

הקבוצה מקיימת פגישות OnLine עם מיטב המרצים מהארץ ומהעולם. בתחתית העמוד תוכל לצפות ברשימת המפגשים הקרובים ולהרשם בלחיצת כפתור. בעמוד Meeting Archive תוכל לצפות בהיסטוריית האירועים.

ישנם הרבה דוברי עברית גם מחוץ לישראל, בינם ניתן למצוא עובדי מייקרוסופט מובילים ואנשי מפתח בחברות גדולות בעולם, אשר לוקחים חלק בפיתוח המוצרים בהם אנחנו עובדים על בסיס יומי. אנחנו ננסה להגיע לכולם ולהנות מהכוח של קבוצה וירטואלית בה המשתתפים יכולים לקחת חלק פעיל מכל מקום בעולם.

המפגשים מוקלטים ומוצגים בערוץ ה YouTube של הקבוצה בקישור הבא. אתם מוזמנים לצפות במפגשים ונשמח לקבל פידבק והערות בונות על מנת לשפר את המפגשים בעתיד.

Advanced data security for your SQL estate (Hebrew), by Ronit Reger - Microsoft (15:00 Israel time)

Thu, Dec 20 2018 13:00 UTC

SQL Azure DB options (Hebrew), by Pini Krisher (17:00 Israel time)

Thu, Jan 24 2019 15:00 UTC

Back to Top
cage-aids
cage-aids
cage-aids
cage-aids